top of page

Trainingen

Of je nu een doorgewinterde sporter bent, of het sporten weer naar een lange tijd oppikt, bij Total Body bootcamp zutphen kunt u altijd aanhaken. Wij zorgen voor een goede training die je in je eigen tempo en intensiteit kunt afwerken.
Resultaat en een hoge fun factor staat voorop.De trainingen worden gegeven bij het sportpark Zuiderpark te Zutphen. We trainen op het veld van de wieler- en toervereniging ETP Zutphen. 

DSC07298.jpeg
Total Body Bootcamp

Bij Total Body Bootcamp werk je in de openlucht aan je uithoudingsvermogen en kracht in de mooie omgeving van Sportpark Zuiderpark. Onder leiding van 1 of 2 instructeurs zorgen wij ervoor dat jij het maximale uit jezelf haalt in een groep van maximaal 15 personen.
Wij gebruiken verschillende trainings materialen bijv. TRX Suspension Trainer PRO, autobanden, vrachtwagen banden, kettlebells, medicijnballen, sandbags enz..

boks bootcamp.jpg
Boks Bootcamp

Boks Bootcamp biedt functionele bokslessen voor iedereen. De workouts zijn ontwikkeld om te kunnen boksen zonder fysiek contacten dat alles op een stevige beat. Met Boks bootcamps Workouts train je coördinatie, kracht en conditie en werk je aan je zelfvertrouwen.

Booty Bootcamp.png
Booty bootcamp

Booty Bootcamp is geschikt voor iedereen die nét dat beetje extra aandacht wil besteden aan het verstevigen van de been- en bilspieren. Deze groepstraining is toegankelijk voor iedereen, ongeacht het trainingsniveau, omdat de oefeningen in intensiteit en moeilijkheidsgraad worden opgebouwd.

bike bootcamp.jpg
Bike bootcamp

Bike Bootcamp is een fietsprogramma voor iedereen die wil werken aan zijn conditie. Het is een combinatie vaan fietsen en bootcamp waarbij we een gedeelte fietsen en afsluiten met oefeningen voor de benen core.

bottom of page