Trainingen

Corona virus:

Door het corona virus zal de boksbootcamp de komende tijd worden vervangen door een gewone bootcamp.

Of je nu een doorgewinterde sporter bent, of het sporten weer naar een lange tijd oppikt, bij Total Body bootcamp zutphen kunt u altijd aanhaken. Wij zorgen voor een goede training die je in je eigen tempo en intensiteit kunt afwerken.
Resultaat en een hoge fun factor staat voorop.De trainingen worden gegeven bij het sportpark Zuiderpark te Zutphen. We trainen op het veld van de wieler- en toervereniging ETP Zutphen. 

Total Body Bootcamp

Bij Total Body Bootcamp werk je in de openlucht aan je uithoudingsvermogen en kracht in de mooie omgeving van Sportpark Zuiderpark. Onder leiding van 1 of 2 instructeurs zorgen wij ervoor dat jij het maximale uit jezelf haalt in een groep van maximaal 15 personen.
Wij gebruiken verschillende trainings materialen bijv. TRX Suspension Trainer PRO, autobanden, vrachtwagen banden, kettlebells, medicijnballen, sandbags enz..

Les tijden:

Dinsdag 19:00 uur en 20:00 uur

Zaterdag 10:00 uur

Boks Bootcamp

Boks Bootcamp biedt functionele bokslessen voor iedereen. De workouts zijn ontwikkeld om te kunnen boksen zonder fysiek contacten dat alles op een stevige beat. Met Boks bootcamps Workouts train je coördinatie, kracht en conditie en werk je aan je zelfvertrouwen.

Les tijden:

Woensdag 19:00 uur

Verenigingen & bedrijven Bootcamp

 

Binnenkort meer informatie

© 2019 Totalbodybootcamp.
Proudly created by Lesley Meyer

Tel: 0031641628383

Email: info@totalbodybootcamp.nl
 

Contact:
Social media:

Locatie:

Sportpark Zuiderpark
Laan Naar Eme 95
7204LZ Zutphen

  • Twitter Clean

Facebook

Twitter

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now